L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

Persondatapolitik

Din personsikkerhed er en vigtig del af vores kundepolitik. Vi lever op til alle regler i persondataloven.

For at gennemføre en bestilling på leasy.dk skal du altid angive følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Personnummer skal desuden angives ved kreditkøb og kontantlån. Ved ansøgning om kontantlån skal endvidere oplyses beskæftigelsesforhold, bopæl, civilstand og det kontonummer, hvortil lånet udbetales.

Oplysninger, som du har afgivet til L'EASY A/S, videregives kun til tredjemand med dit samtykke. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne gennemføre en kreditvurdering (gælder kun kreditkøb og kontantlån) og levere varen til dig. Når vi indsamler personoplysninger via leasy.dk, sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke.

Som registreret hos L'EASY A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Oplysninger på kunder opbevares i minimum fem år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i denne periode.

Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan rettes til e-mail leasy@leasy.dk.

Hvis der i forbindelse med en bestilling på leasy.dk gentagne gange indtastes navn og personnummer, der ikke matcher, logges IP adressen med det formål at mindske svindel med personoplysninger.

På leasy.dk benytter vi cookies for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os med at få overblik over trafik og gøre hjemmesiden mere brugervenlig, så du får en bedre oplevelse. Læs mere om vores brug af cookies.

Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra L'EASY A/S. Såfremt du ønsker, at L'EASY A/S skal afholde sig fra at anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail, telefon eller anden direkte kommunikation, så bedes du kontakte L'EASY A/S på telefon 88 88 88 88 eller e-mail leasy@leasy.dk.