TV & Lyd / DVD
DVD-afspilleren og DVD-optageren er de naturlige afløsere for VHS videobåndoptageren. Der er mange fordele ved DVD’en frem for videoen - DVD-skiver bliver ikke slidt af brug, den fylder væsentligt mindre og den finder selv ledig plads på DVD-skiven – du skal ikke spole frem og tilbage på båndet, før du optager. For bare at nævne nogle af dem.

DVD-optagere fås også med indbygget harddisk, der giver plads til mange timers TV. Harddisken betyder, at en optagelse kan ses og slettes fra harddisken – og skal den gemmes, kan den nemt overspilles til en DVD-skive. Du kan også begynde at se et program fra starten, mens maskinen fortsat optager – selvom du kommer ind midt i programmet.

Hos L'EASY har vi samlet et bredt udvalg af DVD-afspillere i kendte kvalitetsmærker – her finder du både DVD-afspillere med indbygget video og DVD-optagere med eller uden harddisk, så du finder helt sikkert en model, der passer til dine behov.
MEST SOLGT
Sony Blu-ray afspiller
Der søges blandt produkterne
 
Filtrer søgning
 
 
Sortér:
Visning:
Sony Blu-ray afspiller
Rentefrit pr. mdr.
67,-
Leveret & installeret
Kontant: 1.599,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 1.599,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 2.394,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 67,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 2.394,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 795,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sony 3D Blu-ray/DVD-afspiller med 4K og Full HD
Rentefrit pr. mdr.
86,-
Leveret & installeret
Kontant: 2.299,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 2.299,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 3.094,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 86,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 3.094,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 795,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sammenlign valgte


STANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på {0} over 5 år. Fast årlig debitorrente {1}%. Samlet kreditbeløb {8}. ÅOP er {2}%. Den månedlige ydelse er kr. {3}. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. {4}. Samlede kreditomkostninger kr. {5}. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på kr. {6} samt levering og installering på kr. {7}. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.